Megan Morgan

Design Project Manager

Project Responsibility

Construction Document Production
Construction Phase Services

A Little About Me

I like rafting, hiking, fishing and anything else outdoors.

Experience:

Ms Morgan joined Oregon Architecture in 2019, where she has been continually challenged to expand and hone her professional skills on a broad range of projects, from single family residences through large multi-family structures and mid-sized commercial buildings. She has significant experience in the project construction phase, successfully managing complex projects with multiple tenants and complex sites. She is experienced in design projects in both California and Oregon.

Active Registrations:

Currently working on Architect registration

Education:

California Polytechnic State University San Luis Obispo, Bachelor of Science, Architectural Engineering – 2017

Hometown:

Born in Orcutt, California, but my hometown now is Medford.

Representative Projects:

Commercial Office Addition, FD Thomas Company, Vallejo, CA
Design of a new corporate office wing to replace offices lost by fire

Crater Corners Development, Medford, OR
Design and construction of a new two-tenant building with a Starbucks franchise on one of the most prominent corners in the city

Hakka Han (Happy Thai) Restaurant, Ashland, OR
Restaurant remodel

Sleep Inn, La Pine, OR
Design of a new 43 room, 3 story hotel with enclosed pool and additional conference rooms, designed to meet or exceed flag standards

Meadowbrook Apartments, Ashland, OR
Design and construction of a 3-story 29-unit apartment building with covered parking. Units are 1 and 2 bedroom

VS Plaza, Phoenix, OR
Design and construction of a 55-unit, 4 story apartment building rising on the site of a former strip shopping center destroyed by forest fire

Administrative Office Addition at the RVTD Offices, Medford, OR
Creation of additional executive offices and the expansion of an existing conference room within existing warehouse space. To simulate exterior windows where there was no outside wall, a skylit atrium space was devised to provide natural light to the new offices.